Adatvédelmi oldal

A MT AKADÉMIA biztosítja személyes adatainak védelmét. Személyes adatai megadása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az általa leadott megrendeléseket teljesíteni tudjuk. A MT AKADÉMIA csak azokat az adatait kezeli, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a legtökéletesebb szolgáltatást nyújtsuk a számára, illetve azokat is, amelyek kezeléséhez hozzájárult. Ezen az információs oldalon összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amelyek alapján meggyőződhet arról, hogy milyen formában kezeljük a személyes adatait, így egy általános képet kaphat arról, hogy milyen adatkezelést folytatunk. Kiemeljük azonban, hogy ez az információs oldal nem helyettesíti a MT AKADÉMIA egyes adatkezelésekre vonatkozó hivatalos adatkezelési szabályzatait, tájékoztatóit.

A tájékoztató értelmezéséhez fontos, hogy tudja mi számít személyes adatnak. Személyes adatnak minősül az Önnre, mint természetes személyre vonatkozó bármely információ, amely alapján azonosított vagy azonosítható.
Ilyen személyes adatnak minősül többek között a neve, telefonszáma, születési dátuma is.

Általános szerződési feltételek

Kérjük, hogy vásárlás előtt figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételek, és csak akkor vegye igénybe a szolgáltatást, ha annak minden egyes pontját el tudja fogadni!

A Szolgáltató

A www.mt-akademia.hu webáruházat a MT Akadémia üzemelteti.

A Szolgáltató cégneve MT Akadémia, Markó Michael EV.

A Szolgáltató székhelye: 2040 Budaörs Zombori utca 4.

Bank: K&H

Szamlaszam: 10402283-50526890-72571003

A Szolgáltató postai címe: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a.

Online bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

www.barion.com/hu/vasarlok/arak-vasarloknak

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express.

A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, információi, leírásai) a lehető legpontosabbak legyenek.

A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a Vevő által megrendelt termékeket a megrendelésben rögzített határidőn belül leszállítsa.

error: Content is protected !!