Rólunk

Speciális szakképzésünk a keleti kultúra és az arab nyelv oktatása, ezen belül az E-learning.  

célunk

Az MT Akadémia célja, hogy a képzésein keresztül minél több ismeretet – történelmi, gazdasági, kulturális, sport – szerezzenek meg az arab országokról, evvel is segítve a Kelet kutatását.

A piacon elsőként az oktatási központ különlegessége, hogy nemcsak az elméleti tudás átadására épít, hanem olyan gyakorlatias praktikákat is átad, melyekkel a tanfolyamot elvégző diákjaink optimális idő alatt elérjék azt a biztos tudásszintet, ahol képessé válnak önálló kommunikációra mind szóban, mind írásban.

Küldetésünk

Mivel a nyelv alapvető szerepe az egymásközti kommunikáció, így a csoportban lévő társaival többféle szituációban gyakorolhatja a megszerzett nyelvtudást. Hogyha lemarad, vagy valami nem világos, szívesen segítünk, akár egyedül Önnek is.

Az oktatási központ szakmai hátterét az MT Akadémia biztosítja, mely megközelítőleg 15 éves tapasztalattal rendelkezik a keleti kultúra és az arab nyelv területén Magyarországon.

Mit csinálunk

Az MT Akadémia színvonalas képzéseivel, értékközpontú szemléletével, felkészült pedagógusaival vár minden kedves hallgatót, mivel az emberi lét egyik alappillérének számító oktatás a mai világban nélkülözhetetlen!

A szakmailag igazi kuriózumnak számító oktatási központ mind az alapokat elsajátítani kívánó tanulóknak, mind a továbbképzést igénybevevőknek magas szintű hátteret biztosít.

MT története

A 2010-ben alapított MT Akadémia először csak az arab nyelv magas szintű oktatását tervezte, de az eltelt idő bebizonyította, hogy egyre több ember érdeklődik a keleti kultúra és egyéb területei iránt. Ezért született meg a gondolat, hogy az Akadémia tovább bővítse a témaköreit.

Mit mondanak rólunk

Tanuljon családias légkörben
Márton Kecskés
Egyetemi hallgató
Igazi kincset jelent a szakmában. Az órán sosem unatkozunk, sőt rengeteg sok új szót tanulunk nála, és azokat beépíti a következő órákba, így alig kell tanulni otthon.

Miért válasszon minket?

A piacon elsőként az oktatási központ különlegessége, hogy nemcsak az elméleti tudás átadására épít, hanem olyan gyakorlatias praktikákat is átad, melyekkel a tanfolyamot elvégző diákjaink optimális idő alatt elérjék azt a biztos tudásszintet, ahol képessé válnak önálló kommunikációra mind szóban,
mind írásban.

A legjobb helyen jár, hogy ha a keleti kultúra és az arab nyelv tudását az alapoktól egészen a képzések csúcsát jelentő akadémiai szintig szeretné fejleszteni.


Oktatási módszerem egyénre szabott, változatos. Célom,hogy a diákok aktív befogadóként sajátítsák el a tananyagot.

Élvezze az online tanítás előnyeit. Az arab nyelvórán új nyelvtani szerkezeteket fogunk venni miközben gyarapítja szókincsét.

E-learning rendszerünk használata, melyen keresztül éjjel-nappal elérhetők a tananyagok,
és minden képzéssel kapcsolatos információ

Minden diáknak figyelembe veszem az egyéni képességeit és sajátos tanulási stílusát.

Diákjaink
E+
Tapasztalatunk
+
Végeztem
velünk dolgozik
error: Content is protected !!