Rólunk

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

MT története

A 2010-ben alapított MT Akadémia először csak az arab nyelv magas szintű oktatását tervezte, de az eltelt idő bebizonyította, hogy egyre több ember érdeklődik a keleti kultúra és egyéb területei iránt. Ezért született meg a gondolat, hogy az Akadémia tovább bővítse a témaköreit.

Tapasztalat

Az oktatási központ szakmai hátterét az MT Akadémia biztosítja, mely megközelítőleg 20 éves tapasztalattal rendelkezik a keleti kultúra és az arab nyelv területén Magyarországon. Oktatóink a szakmai tudásanyag átadása mellett kiemelt figyelmet fordítanak a személyiség megismerésére, hogy megtalálják a fejlődési pontokat és testreszabott támogatást nyújthassanak a tanulási folyamat során és akár utána is

célunk

Az MT Akadémia célja, hogy a képzésein keresztül minél több ismeretet – történelmi, gazdasági, kulturális, sport - szerezzenek meg az arab országokról, evvel is segítve a Kelet kutatását.

Küldetésünk

Mivel a nyelv alapvető szerepe az egymásközti kommunikáció, így a csoportban lévő társaival többféle szituációban gyakorolhatja a megszerzett nyelvtudást. Hogyha lemarad, vagy valami nem világos, szívesen segítünk, akár egyedül Önnek is.

Figyelembe veszem

Minden diáknak figyelembe veszem az egyéni képességeit és sajátos tanulási stílusát.

Mit mondanak rólunk

0
DIÁKJAINK
0
GARANCIA
0
ÉV TAPASZTALATUNK
0
VELÜNK DOLGOZIK