Szolgáltatásaink

Velünk időt és pénzt takaríthatsz meg.

Oktatási

Több mint két évtizede magasan képzett diplomás arab nyelvtanárok és anyanyelvi oktatók tanítjuk eme csodálatos sémi nyelvet és több mint ötszáz hallgatónk után összegyűjtöttünk annyi tapasztalatot, hogy kijelenthetjük bárki, akit csak egy kicsit is érdekel az arab nyelv és valóban meg szeretné tanulni azt, az velünk célba érhet!

TOLMÁCSOLÁS

Az MT AKADÉMIA a szakfordítás mellett a szinkron, a konszekutív, és kísérő valamint távtolmácsolás válfaját magas szinten műveli, Magyarország határain belül és azon túl is. Legyen szó budapesti rendezvényről, vagy egy egyiptomi üzemlátogatásról, vagy akár egy katari konferenciáról, nagy szakértelemmel rendelkező tolmács munkatársunk segíteni fog.

FORDÍTÁS

Megbízóink arab és magyar dokumentumok fordításával fordulnak hozzánk, ezért eme nyelvpárnak nagy jelentőséget tulajdonítunk. Az MT AKADÉMIA-án több arab-magyar fordító segíti munkánkat Megrendelőink igényeinek kielégítése érdekében, a legkülönfélébb szakterületeken szerzett tudással és az adott, friss terminológia ismeretével.

MULTIMÉDIAFORDÍTÁS

Felkészülten várjuk a videó, film, hangzóanyag és multimédiás tartalmak fordítására.Használati útmutatók, arculat videók feliratozására, hang alámondására világszerte megnövekedtek az igények. Ennek következtében a multimédia-fordítás és -lokalizálás az MT AKADÉMIÁNÁL is reflektorfényben van, hogy megrendelőink minden kérdésének maximálisan eleget tudjunk tenni.

E-learning

A hagyományos oktatás mellett online oktatásra is van lehetőség. A szolgáltatás a világon bárhonnan elérhető. A szolgáltatáshoz szélessávú internetre és laptopra van szükség, így már telepítésre sincs szüksége! E-learning rendszerünkön keresztül éjjel-nappal elérhetők a tananyagok, és minden képzéssel kapcsolatos információ.

Kultúra

Kulturális események szervezése A kulturális események fókuszába az adott ország tradicionális múltjára és a jelenére fektetünk hangsúlyt.

Kultúra

Kulturális események szervezése

Az الأكاديمية MT Akadémia három éve magyar nyelvű előadássorozatot tart azzal a céllal, hogy az érdeklődők megismerjék azoknak az országoknak a kultúráját, hagyományait és mindennapos életét, amelyeknek az arab a hivatalos nyelve. Ennek köszönhetően egy kis bepillantást nyerhettünk Szíria, Jemen, Szudán, Irak, Egyiptom és Kuvait történelmi kincseibe, féltve őrzött hagyományaiba és megízlelhettük az egyes régiók gasztronómia ínyencségüket is.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Nem ismerünk lehetetlent, ha az arab-magyar vagy magyar-arab fordításról van szó.

Garanciát vállalunk a minőségre
Pontos, precíz fordítás
Két munkanapon belül személyre szabott árajánlatot adunk
Nem riadunk meg a szorosabb határidőktől sem
Akár kép- vagy PDF formátumú szövegek lefordítása, igény szerinti végső formátumban
Felhasználóbarát fájlkezelő rendszer, regisztrációt követően névre szóló, egyéni tárhely
Szigorú titoktartást biztosítunk
Nyelvész és fordító csoportunk folyamatosan bővül

Felkészülten várjuk a videó, film, hangzóanyag és multimédiás tartalmak fordítására.